PERSONBIL

Här kan du se alla de personbilsutbildningar vi kan erbjuda dig.
Att ha körkort är en stor frihet och dessutom önskar många arbetsgivare att de anställde skall ha körkort. Vår målsättning är att du ska få en rolig och effektiv körkortsutbildning samt att du får all den hjälp du behöver. Vi vill att du ska bli en säker och skicklig bilförare!
När du har fyllt 16 år och har körkortstillstånd får du övningsköra med personbil. Vill du även övningsköra privat med t.ex. mamma, pappa eller sambo krävs också att du och den som du ska övningsköra med har gått en Introduktionsutbildning och har ett handledarbevis. Ansökningsblanketter för körkortstillstånd och handledarskap skaffas hos Transportstyrelsen, klicka här. Körkortsutbildningen är både teoretisk och praktisk och vi rekommenderar att du övningskör hemma om du har möjlighet till det för att få mängdträning. När du skriver in dig hos oss får du tillgång till den hjälp du kommer att behöva för att lyckas med din körkortsutbildning. Du får studielitteratur, teoritester som du kan göra både hos oss och över internet.
Utbildningsmässigt är det du som bestämmer när du vill börja och när du vill vara klar. Vi planerar utbildningen tillsammans med dig och efter dina önskemål så att det passar dig så bra som möjligt. Du bokar själv dina körlektioner när det passar dig och vi hjälper dig med att planera in de obligatoriska moment som finns och hjälper dig även med att boka teori- och körprov.
Hos oss kör du en av våra nya Volkswagen Golf där samtliga bilar har alkolås. Anmälan till samtliga utbildningar görs via kontoret. Kontaktuppgifter hittar du under Kontakt.